| | |

Social media: Boardmaker

Gemaakt in: 2018-2020
Hoofdonderwerp: Social media voor Boardmaker
Opdrachtgever: Boardmaker


Tijdens mijn baan als Community Manager bij Tobii Dynavox was ik ook verantwoordelijk voor alles met betrekking tot social media bij Boardmaker, een dochteronderneming van Tobii Dynavox.

Bij Boardmaker waren mijn voornaamste taken het opzetten van de socialmediastrategie, het beheren van de contentkalender, het creëren van teksten en visueel materiaal, het beheren van de klantenservice en actief houden van de socialmediakanalen, adverteren en het behalen van vooropzette doelen. Daarnaast was ik ook verantwoordelijk voor het schrijven en publiceren van blogs voor de Boardmaker website.

Ik beheerde alle socialmediakanalen van Boardmaker in Amerika en Engeland.

Het was een grote verantwoordelijkheid om al deze zaken tegelijkertijd te beheren, maar het gaf ook veel voldoening. Mijn teamgenoten waren geweldig. Ze hielpen mij regelmatig met het ontwerpen van grafisch materiaal en het schrijven van teksten.

De afbeeldingen hieronder laten een aantal voorbeelden zien van berichten die ik heb gemaakt. Ik was hierbij verantwoordelijk voor de grafische vormgeving, teksten schrijven, publiceren, adverteren en interacties creëren.