|

Fotografie: Estland

Genomen in: 2016-2020
Hoofdonderwerp: Foto’s van Estland

Estland is voor veel mensen nog onbekend terrein. Naar mijn idee is dit land juist een van de verborgen parels van Europa.

In de afgelopen jaren heb ik de hoofdstad Tallinn meerdere keren bezocht. De eerste keer ging ik er voor een CouchSurfing-trip naartoe. Voordat ik er naartoe ging, plaatste ik een oproep online. Al snel kwamen er meerdere reacties van mensen die een gratis slaapplek aanboden. Ik wilde een keer buiten mijn comfortzone stappen. Achteraf gezien ben ik blij dat ik dit gedaan heb.

De lokale inwoners lieten mij de beste “hotspots” van Tallinn zien, maar ook een aantal verborgen plekjes. In Tallinn is iedere straat en ieder hoekje fotogeniek. Mijn eerste trip was kort, dus ik had al besloten om later weer eens terug te komen.
 
De foto’s op deze pagina zijn vooral in de oude stad en het centraal gelegen Toompea gemaakt. Toompea ligt op een heuvel, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. De foto’s laten zien wat deze stad te bieden heeft. Ik kan niet wachten om weer eens die kant op te gaan!